II Raid ilercavó – 2 de maig 2015 –

Després de l’excel·lent resposta rebuda pels participants de la primera edició 2014, ens sentim amb força per oferir-vos la segona edició de forma itinerant per les Terres de l’Ebre.

Amb la iniciativa de fomentar les riqueses de la nostra terra el municipi d’Ascó s’ha sumat al projecte ilercavó. Gràcies a la seva predisposició els ilercavons ens establirem en aquest poblat durant el 2015, i ampliarem els nostres dominis des de les principals talaies riberenques.

El raid ilercavó s’ha fet ressò arribant als equips i aventurers d’arreu de Catalunya, convertit-se en el raid del sud, i per tant intentarem millorar en tot el que puguem.

En especial, aquest 2015 tenim una quimera molt i molt forta: Arribar a mes esportistes locals! Us ho deixarem al sac i ben lligat per que aquest any els Ebrencs no tingueu excuses.

Si voleu deixar de seguir cintes, marcar el vostre recorregut , descobrir racons propers desconeguts pels esdeveniments convencionals… No hi ha dubte que heu de fer un equip i emprendre la vostra pròpia aventura al II Raid ilercavó.

No us perdeu l’entorn del riu Ebre al tram nord de la Ribera d’Ebre!!No trobareu un riu com el nostre, ni una naturalesa silenciosa i amb tanta història.

Gràcies al Club Montsant Orientació i a la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) podreu participar al Campionat de Catalunya de Raids d’Aventura que aquest 2015 es celebrarà a Ascó.

Atents a les novetats!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s