RAID ILERCAVÓ

logotip-raid-ilercavo
Raid d’aventura
Despés de l’èxit de les anteriors edicions, l’aventura està asegurada amb la tercera edició que es celebrarà  el 18 i 19 de març a la Ribera d’Ebre i el Baix Ebre. 

         ajuntament-de-ginestarpriorat_montsant_siurana
cametacoixa
Coorganitza: Ajuntament de Ginestar, Ajunametn de Miravet. Ajuntament de l’Ametlla de Mar, CEM La Cameta Coixa i Staff Tècnic de Equip de Raids Priorat Montsant Siurana.

QUI SÓM?
Som l’Equip de raids Priorat Montsant Siurana, i mitjançant el CEM La Cameta Coixa volem organitzar un raid d’aventura itinerant per ilercavonia. Intentem fomentar el coneixement dels raids i del nostre territori.

QUÈ SÓN ELS RAIDS D’AVENTURA?

El Raid d’aventura es una competició multi disciplina destinada a provar la capacitat de resistència y de navegació d’equips.

Els participants han de completar un extens recorregut d’orientació, en el menor temps possible, superant les dificultats naturals utilitzant exclusivament les seves pròpies forces, sense rebre ajuda externa, ni valer-se de mitjans motoritzats.

Un raid obliga a afrontar el recorregut en equip, escollit amb diferents disciplines esportives : Trecking, Mountain bike, esquís, raquetes, canoes/caiacs, patins, cordes (escalada, ràpels,…), barrancs, natació, ràfting, espeleologia.

El recorregut es desconegut i s’organitza per etapes, seccions, probes especials i punts de control, el recorregut no està senyalat i la estratègia te gran rellevància.


PER QUÈ ILERCAVÒNIA.

Arreu de Catalunya existeixen diferents raids que fomenten les riqueses naturals i paisatgístiques del nostre territori. Com a equip de raids que som i que gaudim d’aquests entorns, tenim ganes de mostrar l’entorn natural que gaudim cada cop que sortim a entrenar, l’entorn natural que ens ha vist créixer i que va de la mà amb el nostre caràcter.

Volem recórrer tota Ilercavònia organitzant raids, mostrant als esportistes l’extensió del territori íber de l’Ebre.

Després d’ensenyar el 2014 els encants dels  contraforts de la Serra de LLaberia i els terrenys agrícoles dels municipis dels Guiamets, Marçà, Capçanes i Tivissa, el 2015 el raid es desplaça cap a l’Ebre per centrar-se en el seu curs a la Ribera d’Ebre, precisament en l’època mes florida d’aquesta comarca, a l’estació mes exuberant del nostre riu, la primavera.

A poc a poc, anirem destapant detalls dels termes municipals i les riqueses que descobriran els raiders el 2015


El Raid Ilercavó recorrerà tota Ilercavònia

territori-ilercavo
Ilercavònia és el territori dels ibers ilercavons, que abasta el territori entre el Coll de Balaguer, Mequinensa i Sagunt.

Els amants dels raids d’aventura i els esportistes més exploradors podran conèixer i recórrer vàries de les parts d’aquest territori participant en el raid ilercavó i ajudant-se de varies disciplines esportives i de la seva orientació sobre el terreny: els equips descobriran les riqueses d’aquests paratges.

L’aventura segueix el 2015 riu avall !
Qui vol conèixer les fronteres d’Ilercavònia?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s